Friday, 21 August 2015

Ruam baby hilang dalam masa 3 HARI!

RUAM hilang dalam masa 3HARI...

Betul ker??

Iklan je...ni??

ehhh...

betulllll tak bohong..kisah benar dari pengguna tegar herbal blend shaklee - che amy J

Kisah benar ni dah lama cuma nak share dengan anda baru hat ni je...kisah ni de che amy boh kat testimoni Herbal Blend .... saja nak bagi tau hebat ke tak hebat krim tu..tak pa che amy share lg testimoni tu tp olah skit2 la cerita sama ja....

masa tu anak cheq amy, amni every month kena buat flushing kimo port kt dalam badan,walapun treatment kimo port dah abis lama,disbbkan alat kimo tu masih dalam badan,( la ni kimo port tu pun dah buang) so kena buat flushing sbb takut saluran darah tersumbat....maka hari tu p la flushing kimo port amni... Agk ye msa tu hari raya seminggu selepas raya, so mood raya terlampau...si Dr ni boh ape nama apa tah cecair yg basmi kuman wna pink tu punya la byk limpah2....bsah gak la cadar katil tu...

Ptg tu xpsl2 naik ruam kt kat kimo port dia...aduhh selama ni xpernah jadi n tak pernah pun lg Dr boh cecair tu banyak2....1st time kena...as mom harus la risau nak2 lagi amni ni mmg masa tu kena banyak jaga sbb kimo port tu ada dlm badan..cheq amy dok riso maka teruih boh cream herbal blend...hari ke 2 tgk alhamdulillah..kurang dh ruam tu...hari ke 3 tgk dh xde....happy cheq amy...
boh lg bukti..nmpak tak atas tu merah2 bawah selepas 3Hari!
Terkini, baru2 ni bln aug15 ni gak la anak cheq amy no 3, si kecik tu kena ruam2 kat kasawan sulit dia...nasib ruang tang tepi ja bukan tang "hero" dia...ruam tu jadi bila si kecik tu demam hat hari tu(sakit tekak,batuk, selsema) so kahak dia kuar dr pembuangan najis, memang berak cair ja dia, tu yang naik2 ruam..abis merah lit..lit...nak jadi cerita, apa lagi krim ajaib " 1 rumah 1 krim "  la che amy guna!! tiap kali salin pampers boh....hamikkk!!! 3 Hari hilang terus tak jumpa2 ruam tu..tak tau depa p mana dah hahahaa...jimat xpayah cheq amy nak p klinik kan..hahaha

Masuk Tahun ni dah 2 tahun che amy guna krim ajaib ni pada bila balik kg...raya baru ni pun cheq amy pkai gak..sebab tahun lepas dah tau dah cara berkesan untuk en nyammuk penang...so la ni yang kelakar hat dulu2 xpkai smpai kt badan,kaki mana ja la en.nyamuk tu gigit.. tp la ni pkai krim ajaib sapu2 semua badan..badan xde kena gigit, tp tang muka tak mai pkai..tu dia p gigit..pandai no nyamuk ni!!! cisss..xpa lain kali pkai kat muka sekali..baru depa tau hahaha...

Cheq amy nk habaq 1 ja...Suka sgtttt "CREAM AJAIB" ni...mcm2 dh guna...(eh x overclaim sgt kan haha)


Sharing is caring..

2 comments:

NUR CAHAYA said...

jangan kan baby, CP pun jenis ber ruam2 nih

amylia zuliana said...

skrg pun musim xtentu cik CP,...kalau kulit sensitif lg menangis jd ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews